+36202763090 | info@tetoszhely.hu
MENÜ

Ács munka, tetőfedés

Palatető felújítás bontás nélkül

Kleé István ács, tetőfedő +36 20 276 3090

Ács munkák

Ács munkák

Palatető felújítás bontás nélkül

Palatető felújítás bontás nélkül

Bádogozás

Bádogozás

Tetőfedés

Tetőfedés

Cserép tetők felújítása

Cserép tetők felújítása

Lapos tető szigetelés, hőszigeteléssel

Lapos tető szigetelés, hőszigeteléssel

PVC szigetelés, hőszigeteléssel

PVC szigetelés, hőszigeteléssel

Lemez tető készítése

Lemez tető készítése

Homlokzat szigetelés

Homlokzat szigetelés

 

Cégünk fő tevékenysége családi és társasházak tetőjének komplett kivitelezése. Tetőfelújítás esetén igyekszünk a megrendelő igényének megfelelni. Tapasztalt szakember gárdánk előtt nincs lehetetlen. Széleskörűen a piacon rendelkezése álló tetőfedési eljárások többségével foglalkozunk. Számos tetőfedő anyag esetében nem csak kivitelező, hanem forgalmazó és hivatalos márka képviseletként kedvező áron tudjuk biztosítani a szükséges anyagot a kivitelezés mellé.

Úgy gondoljuk cégünk szakmai tapasztalata 30 éves szakmai múltunk, kollégáink szaktudása az Ön számára is megoldást tud nyújtani.

Ács munkák:

A tetőszerkezet elkészítése csak egy az ácsaink specialitása közül. Tapasztalt szakembereink elkészítik Önnek elő tetőjét, fedett teraszát, kocsibeállóját, külön álló faépületét, vagy akár elvégzik Önnél a teljes körű tetőtér beépítést. 

Bádogozás:

Tetőfedés szerves része a bádogozás. Nem csak  az ereszcsatornák felszerelését, hanem a tető minden olyan részének vízzáró szigetelését elvégezzük, ahol a tető például falhoz, vagy kéményhez csatlakozik.

Tetőfedés

Cserépfedés természetes alapanyagból készült, korszerű cserép. Mutatós, hosszú életű 40-50 év. Sokáig megtartja színét. Masszív szerkezetet igényel. 25 fok alatti hajlásszögnél nem alkalmazható.

Régi cseréptető bontás nélküli felújítása:

Hazánkban még ritkán használt technológia, ellentétben a nyugati országokkal, ahol már 40 alkalmazott, kedvelt és bevált módszere a tetők (pala, cserép..) bontás nélküli felújításának. Cégünket büszkén tölti el, hogy az országban az elsők között sajátította el ezt a fajta technológiát, ezzel is bővítve tevékenységeinek körét.

Palafelújítás bontás nélkül:

Cégünk több fajta anyaggal is dolgozik! A 60‘-as évektől teret hódító és mindig megújúló osztrák VILLAS-szal, illetve olasz anyagokkal ( Italien Membran, Index). Ezeknél a fajta tekercseknél beszélhetünk magas minőségről, hosszú élettartamról ( 30-35 év), melyet minőségtanúsítvány bemutatásával is tudunk bizonyítani.

Lapos tető szigetelés:

Az elöregedett lapostetők esetén gyakori jelenség, hogy szerkezetükbe víz kerül, és elkezd a felület hólyagosodni, beázni. Felújítás során elsőként ezeket a hólyagosodásokat kell megszüntetni (perforálni), majd kiszárítani a már benne felgyülemlett vizet, és egy egységes, szép felületet kialakítani a már említett sík- és hullámpalás technológiához hasonlóan.

PVC szigetelés, hőszigeteléssel:

A polivinilklorid alapanyagú, közismert nevén PVC vízszigetelő lemezek legjellemzőbb felhasználási helye új könnyűszerkezetes lapos tetők, ferde tetők kivitelezésénél a létesítmények csapadékvíz elleni szigetelése. A PVC szigetelő lemez igen jól felveszi az ilyen típusú épületeknél gyakori szerkezeti rezgéseket, ugyanakkor az ezeken a helyeken már megszokott alacsonyabb hajlásszögű tetők esetén is alkalmazható, mivel műszaki adottságainál fogva képes tökéletes vízzárást biztosítani ezekben az esetekben is.

Lemez tető készítése:

Jó minőségű horganyzott acélból készült. Teherbírása igen nagy. Tömegük kicsi 5kg/m2 nem terheli a tetőszerkezetet. A lemezek igény szerinti hosszúságban készülnek 1,2 méter fedési széllesség, maximális hossz 6 méter. Akár már 12 fokos tetőknél is alkalmazható. Széles választék. Alkalmazható hozzá páraáteresztő fólia ami átereszti a levegőt.

KI-KI Építőipari Bt.

9700, Szombathely, Körmendi u. 16/5.

Adószám: 24887638-2-18

Számlaszám: 72100220-11087247

E-mail: info@tetoszhely.hu

tel: +36 20 276 30 90

Tetőfedés, palatető felújítás - Vas megye

Tetőfedés munkákat vállalunk Szombathely, Sárvár, Celldömölk, Kőszeg, Körmend, Vasvár városokban és környékükön

© 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.